Terapi & coaching

Individuel

1 session – 60 min.

Voksne i job 800,-
(Første session KUN 500,-)

Klippekort 5 samtaler 3500,-
Ledig – studerende – eller
med henvisning fra læge 500,-

Rabat

Psykoterapeuter har ikke endnu overenskomst med den offentlige sygesikring eller Danmark, men jeg har sessioner til nedsat pris, hvis du har en henvisning fra egen læge. Typisk ved ventetid til psykolog, og hvis du gerne vil i behandling hurtigt, kan jeg tilbyde en pris, som nogenlunde matcher den egenbetaling, der en din patientandel ved en henvisning fra lægen. Også hvis du er ledig eller studerende. Dokumentation vises.

Kort ventetid

Jeg bestræber mig altid på, at du højst skal vente et par uger, før der er plads til første session. I mellemtiden vil vi typisk have nået at have en gratis forsamtale telefonisk eller over Skype eller lignende videoløsning.

Gratis forsamtale

Du har altid mulighed for at få en kort forsamtale på op til 30 minutter enten telefonisk eller over video. Det er gratis, og giver både dig og mig en god fornemmelse af hinanden og din problemstilling, den udfordring du henvender dig med, – og af om vi skal indgå i et samarbejde om et samtale og behandlingsforløb.

Video-sessioner

Alle samtaleforløb tilbyder jeg også via sikker og krypteret Video-forbindelse. Hvis du skulle have behov for, at vi benytter os af den model i stedet for personlig fremmøde, kan vi sagtens gøre det også.

Betaling

Der betales kontant eller med MobilePay efter endt session. Evt. ved eftersendelse af faktura.

Afbud

Senest 24 timer før samtalen pr. sms til 27282387. Afbud ved akut sygdom eller andet meddeles inden kl. 9.00 på dagen. Ved fravær uden afbud eller overskridelse af 24-timers fristen opkræves fuld timepris for den reserverede tid.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os