Profil

Jeg har solid erfaring med samtale fra forskellige sammenhænge bla. fra arbejdet som lærer, mentor, kontaktperson og terapeut. Er færdiguddannet som terapeut i 2018, men har arbejdet som sådan siden 2011. Er 48 år med kæreste og bonusbørn.

Temaer

Jeg kan hjælpe med stress, angst, depression, sorg, tab, traume, krise, sygdom, lavt selvværd, skyld og skam, relationer, familiekonflikter, drømme, eksistentielle udfordringer, din retning i livet.

Lederskab i eget liv

Jeg fascineres ved og begejstres gang på gang over, hvordan et menneske eller en klient i stolen overfor mig, skridt for skridt, og tydeligt fra samtale til samtale helt synligt forandrer sig en lille smule hver gang. Og jeg ved, hvordan terapiens rum, kan tilbyde det, der skal til, for at du kan komme til at lære dig selv bedre at kende, få styrket dit indre liv, og dermed komme til at fungere bedre og udnytte dit potentiale mere optimalt. Dét sker ved at få taget bedre hånd om de udfordringer, du oplever i hverdagen, det som begrænser dig. At tage ansvar for at styre og selv at bestemme kursen. Dét kaldes lederskab i eget liv. Og så er du på vej.

Individuel samtale

Den proces, som jeg er god til at skabe, faciliteres gennem et rum og en mulighed, hvor du selvfølgelig dels har hovedrollen med min fulde opmærksomhed, dels indgår i en relation med mig, hvor vi sammen leder efter, udforsker og finder kilden til din udfordring, og herefter arbejder den igennem, så du kommer til at stå mere fri og med større bevægelighed indeni. Nøgleord er kontakt, nærvær, ærlighed, umiddelbarhed og humor. Men selvfølgelig også undren, følelsesfuldhed og eftertanke. Og nogle gange falder der en tåre eller to også. Du er velkommen.

Profilbillede-kopi2

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os